Header pic

Pic

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος ο Π. Μαντάς (video)

 Επικυρώθηκε χθες, στη συνάντηση των μελών του συνδυασμού της δημοτικής αρχής, η πρόταση των κκ. Μ. Σκαντζού, Δ. Γκαύρου, Γ. Σαβούρδου, Κ. Σίδερη και Δ. Αρφάνη να ηγηθεί στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος ο αντιδήμαρχος κ. Π. Μαντάς.  


 Από το http://astrosnews.gr
 Τη συζήτηση άνοιξε ο σημερινός Δήμαρχος κ. Μ. Σκαντζός λέγοντας πως παρά το μεγάλο έργο που έχει γίνει, χρειάζεται μεγαλύτερη εξωστρέφεια με σκοπό τη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως παραμένει επικεφαλής της παράταξης, έτοιμος να βοηθήσει σε ότι του ζητηθεί μετά τις εκλογές του Μαίου και κυρίως στην προσπάθεια δημιουργίας συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην κοινωνία και τη δημοτική αρχή. Για την πρόταση υποψηφιότητας του Π. Μαντά είπε πως έχει την ικανότητα και τις γνώσεις, λόγω και τους επαγγέλματός του, να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο.
Το λόγο πήρε ο κ. Μαντάς, ο οποίος ευχαρίστησε για την πρόταση, ανακοικοινώνοντας παράλληλα ανοιχτή πολιτική για την κατάρτιση του προγράμματος της παράταξης.
Συγχαρητήρια για την υποψηφιότητα του κ. Π. Μαντά έδωσαν και όσου πήραν στη συνέχεια το λόγο, ενώ όπως αναμενόταν δεν υπήρξε άλλη πρόταση υποψηφίου.
Δείτε παρακάτω τι δήλωσε στην κάμερα του astrosnews o κ. Π. Μαντάς ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.