Header pic

Pic

Δολοφόνησαν ιερέα στην Τριφυλλία

Από ασφυξία έχασε τελικά τη ζωή του ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Ζαχαρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε χτες νεκρός στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλλίας κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου.
 
 
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση, ανέφεραν ότι η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» ότι ο ιερέας από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι έχασε τις αισθήσεις του και εν συνεχεία ο -άγνωστος μέχρι στιγμής- δράστης τον έπνιξε χρησιμοποιώντας ένα πουκάμισο.
 
«Ο αρχιμανδρίτης έφερε τραύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και ένα χτύπημα πολύ σοβαρό πίσω από το αυτί το οποίο ήταν διαμπερές. Στο κρανίο όμως δεν υπήρχε πληγή. Τελικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, έχασε τη ζωή του από ασφυξία» σημείωσαν χαρακτηριστικά.


ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.