Header pic

Pic

Οδηγοί ασθενοφόρων από Τρίπολη και Λεωνίδιο θα καλύπτουν τα κενά στο Κέντρο Υγείας Άστρους!


Μετά από σχετική ερώτηση την οποία είχε καταθέσει ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στη Βουλή:

«Υπηρεσίες παροχής επείγουσας Προνοσοκουειακής Φροντίδας και μεταφοράς ασθενών στην Αρκαδία παρέχονται από τα ασθενοφόρα αυτοκίνητα του Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας του Νομού, καθώς και από το παράρτημα Τρίπολης του ΕΚΑΒ, το οποίο και ανταποκρίνεται οποτεδήποτε ζητηθεί η συνδρομή του σε περιοχές ευθύνης των Υγειονομικών Μονάδων του Νομού,
Για την περαιτέρω ενίσχυση των παρεχομένων από το ΕΚΑΒ υπηρεσιών έχει ήδη διενεργηθεί διαγωνισμός για την προμήθεια 167 νέων ασθενοφόρων και 19 νέων Κινητών Μονάδων, στα πλαίσια των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΣΤΊΑ 2007- 2013, εκ των οποίων 10 ασθενοφόρα αφορούν υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στ η ν Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Από την 1" Ιανουαρίου 2011 και μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του 2015 ο αριθμός των ετήσιων προσλήψεων και διορισμών δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος συνολικά από το Λόνο 1 προς 5 (μία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις).

Με έγγραφο του το ΓΝ Τρίπολης έχει ζητήσει από την 6η ΥΠΕ την πρόσληψη ενός επικουρικού υπαλλήλου του κλάδου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Επίσης, τις κενές βάρδιες των Οδηγών του Κέντρου Υγείας Αστρους καλύπτουν τα πληρώματα του ΓΝ Τρίπολης και σε περίπτωση αδυναμίας τους δίδεται επικουρική βοήθεια από το ΕΚΑΒ Τρίπολης και τα Πληρώματα του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου.»

http://www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.