Header pic

Pic

Η δεντροφύτευση στον Πραστό (φώτο)


..Και εγένετο!!!! 
Από την αρχαιότητα το φυτό της δάφνης ταυτίζεται με τη δόξα και την υπεροχή. Έτσι, 110 δάφνες περίπου, από σήμερα, θα στεφανώνουν το χωριό μας, καλωσορίζοντας και αποχαιρετώντας τους επισκέπτες του, και καλώντας όλους μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να του χαρίσουμε αυτό που πραγματικά του αξίζει και ίσως του ανήκει: την ΑΡΧΟΝΤΙΑ!!!!!
  Καλή μας αρχή!!!!!!!!!

 Με αυτό το μήνυμα η εθελοντική ομάδα, αποτελούμενη από ανθρώπους που αγαπάνε τον Πραστό, άρχισε σήμερα τη δράση της για τον καλλωπισμό του χωριού. 
 Η αρχή έγινε με την φύτευση δαφνών κατά μήκος του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στον Πραστό. Συγχαρητήρια σε όλους, όσοι βρέθηκαν εκεί, κάνοντας την αρχή, και σίγουρα στη συνέχεια των δράσεων τους θα γίνονται όλο και περισσότεροι.
 Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το αρχείο του Μιχάλη Δ. Σούρσου.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.