Με μεγάλη επιτυχία το Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2014 (φώτο)

 Με μεγάλη επιτυχία και χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε και φέτος το Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2014.

 Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά και με ομάδες από άλλα χωριά όπως τα Κούτρουφα (Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο) -Δολιανα, Άστρος, "Θυρεάτη" πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο καρναβαλικό δρώμενο της περιοχής. Με την οργάνωση από τα μέλη του Συλλόγου να είναι άψογη και παρόλο το απρόοπτο με το ρεύμα που προήρθε από τεχνική βλάβη και το οποίο μετά από λίγη ώρα αποκαταστάθηκε το κέφι δεν έφυγε από τους επισκέπτες και καρναβαλιστές και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκέδαζαν γύρω από την φωτιά.
Άξιο αναφοράς είναι και η υγειονομική κάλυψη του Καρναβαλιού από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού του κλιμακίου Βόρειας Κυνουρίας όπου πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους όπου χρειάστηκε.
 Δείτε ένα μέρος από διάφορες φωτογραφίες που συλλέξαμε απο φίλους μας και το astrosnews που κάλυψε το Καρναβάλι και σε άλλες αναρτήσεις να θα σας παραθέσουμε και άλλες.
Όποιος-α φίλος έχει υλικό από το καρναβάλι ας επικοινωνήσει μαζί μας και με χαρά να δεχτούμε το υλικό του.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.