Header pic

Pic

Μπαράζ διαρρήξεων στο Κορακοβούνι σε κατοικίες (ενημέρωση)

Οι διαρρήκτες ξαναχτύπησαν στο Κορακοβούνι με πέντε (5) κλοπές ξημερώματα Πέμπτης, 6ης Μαρτίου 2014. Συγκεκριμένα οι ληστές παραβίασαν τρεις ...


... κατοικίες στα ανατολικά, αποπειράθηκαν να εισέλθουν και σε μία ακόμα στη γειτονιά, αλλά δεν τα κατάφεραν και μία ακόμη διάρρηξη κατοικία στα βορειοανατολικά του χωριού. Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και κανείς δεν είδε το παραμικρό. Το αστυνομικό τμήμα Παραλίου Άστρους πήρε αποτυπώματα και ερευνά το περιστατικό.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα για την ακριβή λεία των ληστών ακόμα, παρα μόνο ότι έως τώρα έχει δηλωθεί η κλοπή ενός laptop (φορητού υπολογιστή) από κατοικία.

Περισσότερα σύντομα...

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.