Συλλογή υπογραφών για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Άστρους με οδηγό Ασθενοφόρου

 Κείμενο για τη συλλογή υπογραφών, με στόχο τη στελέχωση Κέντρου Υγείας Άστρους με οδηγό Ασθενοφόρου, κυκλοφορεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Αστρους και Συλλόγων της περιοχής.
 Το κείμενο με όσες υπογραφές συγκεντρωθούν θα δοθεί στο Υπουργείο Υγείας με στόχο την επίλυση του σημαντικού αυτού προβλήματος. Σίγουρα, το κείμενο αυτό θα πρέπει να διαδοθεί και να συμπληρωθεί με όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές. Η περιοχή μας, άλλωστε, έχει δείξει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της με τη συγκέντρωση των χρημάτων για την αγορά του ασθενοφόρου. Μάλλον χρειάζεται μια ακόμα ίδια και ίσως μεγαλύτερη κινητοποίηση για να έχουμε τα… αυτονόητα: Το ασθενοφόρο που αγόρασε η ιδια η περιοχή σε πλήρη λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ – ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ
Από astrosnews.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.