Βρέθηκαν ζωντανά κουταβάκια σε κάδο σκουπιδιών. Ζητείτε βοήθεια

 Αυτά τα τρία μικρά κουταβάκια βρήκε το απόγευμα την Παρασκευής 5/4/2014 πεταμένα σε κάδο σκουπιδιών στο Άστρος Κυνουρίας φιλόζωος, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη τα μάζεψε αμέσως και τα πήρε σπίτι του να τα φροντίσει. 


 Πρόκειται για ένα θηλυκό και δύο αρσενικά. Είναι το πολύ τριών ημερών.
 Ζητείται βοήθεια γιατί ο άνθρωπος που τα μάζεψε εκτός του ότι έχει ήδη 4 σκυλάκια, λόγω εργασίας του είναι αδύνατον να είναι όλη μέρα μαζί τους και να τα φροντίζει.

 Περισσότερες πληροφορίες 6978271544 Δημήτρης.

Ας δειξουμε στα μικρά αυτά κουταβάκια παρόλο το άσχημο παιχνίδι της μοίρας όταν γεννήθηκαν ότι είμαστε άνθρωποι και έχουν μέλλον.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.