Header pic

Pic

Αιρετικά Λόγια... Πολεμώντας ανέντιμα...


 Αιρετικά λόγια.... Γιατί τελικά όλα τα είδη του πολέμου δεν γνωρίζουν φραγμούς....

 Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Μαΐου στην μικρή (με πολλές έννοιες) περιοχή που ζω, κάθομαι και χωρίς (ή τελικά μπορεί) να το θέλω και ακούω τον αγώνα των πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είπαμε μόνο οι τοπικές εκλογές μας ανησυχούν. Οι ευρωεκλογές δεν παίζουν ρόλο. Εκεί έχουν λυθεί τα προβλήματα.

 Που λέτε λοιπόν από υποψήφιους γέμισε ο τόπος. Πετάς πέτρα και χτυπάς υποψήφιο. Καλό αυτό. Φαίνεται έχουμε ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο και κατεβαίνουν υποψήφιοι για να τον φτιάξουν...(;). Δήμαρχοι υποψήφιοι εντάξει δεν γινόταν να έχουμε πολλούς. Έχουμε 4. Σεβαστός και σωστός αριθμός. Ένας από κάθε πολιτική παράταξη κατά κάποιο τρόπο, δηλώνοντας βέβαια και μια ανεξαρτησία για το <<ρούφηγμα>> ένος που δεν ανήκει στα πιστεύω της παράταξης.

Έχοντας ξεκινήσει λοιπόν ο αγώνας, διαβάζοντας, όπως οφείλουν να κάνουν όλοι, τις δηλώσεις όλων, κοιτάζοντας το τι έχουν κάνει και τι λένε ότι θα κάνουν διαπιστώνω μετά λύπης ότι το βασικό τους μέλημα είναι ο αντίπαλός. Τι δεν έχει κάνει, Τι έχει κάνει και έχει καταστρέψει τον τόπο, πόσο άχρηστος είναι κτλπ και ακόμα χειρότερο ακούω από κάποιους ακόμα και προσβολή της οικογενειακής ακόμα και τις οικονομικής κατάστασης του. Πουθενά το τι θα κάνουν αν βγουν ακόμα και αυτοί που έχουν περάσει από την δημαρχία τι λάθος έχουν κάνει. Μάλλον δεν έχουν κάνει.

 Αυτό λοιπόν κύριοι είναι το μέλλον μας; Αυτά είναι που θα μας κάνουν καλύτερους; Που θα πάμε τον τόπο μπροστά; Δυστυχώς η Ελλάδα έπιασε πάτο και οικονομικά αλλά πολύ περισσότερο Κοινωνικά και το κακό ότι βλέπουμε και νέους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτά τα τρυπάκια της πολιτικής... ΚΡΊΜΑ......

 Και θα μου απαντήσει και κάποιος τι σε νοιάζει ρε μάγκα εσένα; Τι σε κόφτει; Και θα απαντήσω βέβαια ότι ένας σωστός και νοήμων άνθρωπος ανεξάρτητα από τα πιστεύω του, κοιτάει πρώτα τα λάθη του και μετά του άλλου και αν τον διακατέχει η τιμιότητα κοιτάει να κάνει έναν αγώνα τίμιο. Μην γίνουμε καμήλες και κοιτάμε την καμπούρα της άλλης καμήλας και γελάμε αλλά δεν κοιτάμε την δικιά μας... Καταλάβατε; Θέλω να πιστεύω ναι.... 

Βέβαια όλα αυτά με κάνουν να σκέφτομαι ή μπορεί να κάνουν κάποιους να σκέφτονται αν θα πρέπει να μεταβώ-ουν στο εκλογικό κέντρο να ψηφίσω-ουν ή να απολαύσω-ουν το ουζάκι μου-τους στην παραλιακή Κυνουρία που είναι απίστευτης ομορφιάς και ανεκμετάλλευτης τουριστικά;

Όπως είχα πει και σε ένα παλιότερο άρθρο μου έδω στο KWR (που πολλοί παίζει να το πέρασαν στο φλου) αυτός είναι ο σκοπός του συνόλου. Να μας αποκλείσουν με τον τρόπο τους για να μπουν τα δικά τους κοματόσκυλα και να κάνουν την δουλειά τους. 

Οπότε έχουμε και λέμε γιατί μπορεί μέχρι της εκλογές να μην ξαναγράψω:

Προς τους υγιής ψηφοφόρους: ΛΈΜΕ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΉ.

Προς τους υποψήφιους: ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΌ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΑΓΏΝΑ.


Υπογράφων το άρθρο ετούτο.... Ο Αιρετικός....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.