Header pic

Pic

Επιτέλους! Δύο οδηγοί από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΚΥ Αστρους

Σημαντική εξέλιξη ενόψει της θερινής, με αυξημένες απαιτήσει, περιόδου σημειώθηκε σήμερα στο θέμα των οδηγών του ασθενοφόρου Κέντρου Υγείας Αστρους. 
Οπως ενημερωθήκαμε με διάθεση δύο οδηγών από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) προς το Κέντρο Υγείας Άστρους επιλύεται, κατά κάποιο τρόπο, το πρόβλημα που τον τελευταίο καιρό ταλανιζε το Κέντρο Υγείας. Οι δύο οδηγοί αναλαμβάνουν άμεσα υπηρεσία κατόπιν εγγράφου που απεστάλη από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο Κέντρο Υγείας.
Οι λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής και συντοπίτη μας, Αστρινού, κ.Βασ. Κοντοζαμάνη και του Γεν Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόδωρο Παπαδημητρίου και μετά από επικοινωνία με τη Διευθύντρια του ΚΥ Άστρους κ. Πηγής Περδικάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αυτή η λύση αυτή είχε προταθεί από τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη προς το Σύλλογο Φϊλων του Κέντρου Υγείας πριν λίγο καιρό σε συνάντηση τους στο Υπουργείο Υγείας.
http://astrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.