Header pic

Pic

Έφυγε, αντί να έρθει ο οδηγός για το ασθενοφόρο στο Άστρος


Δεν φτάνει που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι.


Ας μας συγχωρήσει γα την παροιμία που επιλέξαμε ο οδηγός του Κέντρου Υγείας Άστρους που διατάχθηκε να διατεθεί (λόγω έλλειψης) στο Νοσοκομείο της Τρίπολης. 

Σίγουρα ο χαρακτηρισμός δεν ταιριάζει σε αυτόν, αλλά σε… άλλους. Εκεί που όλοι περιμέναμε να υλοποιηθούν οι «δεσμεύσεις» για έναν επιπλέον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Άστρους, για το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο που ΕΜΕΙΣ, οι κάτοικοι της περιοχής, αγοράσαμε και δωρίσαμε, ήρθε σήμερα μια απόφαση που έλεγε πως λόγω έλλειψης στο Νοσοκομείο της Τρίπολης έπρεπε να διατεθεί ένας οδηγός και από το Άστρος. Αυτή τη στιγμή λοιπόν που το Κέντρο Υγείας, έμεινε με δύο οδηγούς, με τον ένα κοντά στη σύνταξη, κάποιοι ίσως αισθάνονται ηλίθιοι γιατί πίστεψαν και γιατί έδειξαν καλή θέληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί θα συνεδριάσει η επιτροπή που είχε συσταθεί, αποτελούμενη από μέλη του συλλόγων και φορέων της περιοχής, για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι τόσο δυναμικές όσο χρειάζεται για να γίνουν και αποτελεσματικές.


ΠΗΓΗ: http://astrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.