Η συγκέντρωση για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας

 Με την παρουσία λίγου κόσμου, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην πλατεία του Αστρους, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας, που οργανώθηκε με φιλότιμες προσπάθειες, από πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων και Σωματείων. 
 Η συγκέντρωση ξεκίνησε με το ψήφισμα διαμαρτυρία (δες ΕΔΩ) που διαβάστηκε από την εκπρόσωπο της συντονιστικής επιτροπής κυρίας Μαρία Σκαρμούτσου, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ζαχαριάς και ο επκεφαλής του συνδυασμου «Κυνουρίας Γη» κ. Ι. Γιοβάς. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας.
Πολλοί ήταν αυτοί, πάντως, που μίλησαν για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος και απέδωσαν εκεί τη μικρή συμμετοχή στη συγκέντρωση.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
http://astrosnews.gr/

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.