Header pic

Pic

Η συγκέντρωση για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας

 Με την παρουσία λίγου κόσμου, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην πλατεία του Αστρους, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας, που οργανώθηκε με φιλότιμες προσπάθειες, από πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων και Σωματείων. 
 Η συγκέντρωση ξεκίνησε με το ψήφισμα διαμαρτυρία (δες ΕΔΩ) που διαβάστηκε από την εκπρόσωπο της συντονιστικής επιτροπής κυρίας Μαρία Σκαρμούτσου, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ζαχαριάς και ο επκεφαλής του συνδυασμου «Κυνουρίας Γη» κ. Ι. Γιοβάς. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας.
Πολλοί ήταν αυτοί, πάντως, που μίλησαν για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος και απέδωσαν εκεί τη μικρή συμμετοχή στη συγκέντρωση.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
http://astrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.