Πρωταθλητής Αρκαδίας ο Πανθυρεατικός Άστρους

Πρωταθλητής Αρκαδίας για την περίοδο 2013-2014 αναδείχτηκε η ομάδα του Πανθυρεατικού Άστρους ύστερα από την νίκη της στην Τρίπολη με αντίπαλο την ομάδα της ΆΕΚ Τρίπολης.
 Ο Πανθυρεατικός χρειαζόταν μόνο την νίκη και τα κατάφερε με σκορ 1-2. Η ομάδα του Άστρους θα συμμετάσχει στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική καθώς πλέον έχει καταργηθεί η Δ Εθνική και οι πρωταθλήτριες ομάδες βγαίνουν στην Γ Εθνική μέσω μπαράζ.. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άστρους για την μεγάλη επιτυχία δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο της Κυνουρίας έχει μέλλον και καλή επιτυχία στα μπαράζ

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.