Μια θαρραλέα νησιώτισσα -Πώς μια 82χρονη ζει ολομόναχη σε χωριό στη Δονούσα

Μακριά ακόμα και από τους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους της Δονούσας ζει μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η 82χρονη κυρία Φανή, κατοικεί στο απομακρυσμένο χωριό Καλοταρίτισσα του νησιού ολομόναχη.


Η γερόντισσα, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ζει μόνη στο χωριό, με τα κατσίκια και τις κότες της και είναι αυτάρκης. Μαζεύει άγρια χόρτα, φτιάχνει πίτες και λέει ότι δεν της λείπει τίποτα, μόνο ένας γιατρός να δει τα τσακισμένα της γόνατα.

Στην ερώτηση αν νιώθει τον χειμώνα μοναξιά, απαντά: «Έχω για συντροφιά την υγεία μου κι αυτή είναι το μόνο που χρειάζομαι».
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.