Εθελοντική αιμοδοσία απο την Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Αρκαδίας.


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως
Πατεία Κολοκοτρώνη αριθμός 8


Η Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προγραμματίζει τις προσεχείς ημέρες, εθελοντική αιμοδοσία των μελών της, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.
Για τον σκοπό αυτό, καλούνται και οι πολίτες της Αρκαδίας που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα μαζί με τα μέλη μας, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στο τηλέφωνο 2710-224073 τις ημέρες Δευτέρα,Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 6-9 μ.μ. και να το δηλώσουν, ούτως ώστε να προγραμματίσουμε και την ημερομηνία αιμοδοσίας.

Από την Τοπική Οργάνωση

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.