Header pic

Pic

Προβλήματα από τον αέρα στο δρόμο προς την παραλία Αγίου Ανδρέα (φώτο&βίντεο)

 Πτώσεις κλαδιών από τους ευκαλύπτους που βρίσκονταν δεξιά και αριστερά του δρόμου προς την παραλία του Αγίου Ανδρέα ύστερα από τον δυνατό αέρα που επικρατούσε εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα το κλείσιμο του δρόμου και τον κίνδυνο ατυχήματος.


  Αμέσως ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος της Τ.Κ Αγίου Ανδρέα κ.Σταύρος Τσαγγούρης  με συνεργείο του Δήμου και μαζί με την πυροσβεστική που έφθασε στο σημείο, καθάρισαν τον δρόμο. Ο πρόεδρος του Αγίου Ανδρέα μας μίλησε στην κάμερα του KWR για την επικινδυνότητα που υπάρχει από τα κλαδιά και για την μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον αυτού και του αντιδήμαρχου του γραφείου κινήσεως  κ.Γκαύρου Δημήτριου, από το Δασαρχείο Κυνουρίας όταν τον Φεβρουάριο προέβησαν στην κοπή επικίνδυνων κλαδιών των ευκαλύπτων για την αποφυγή ατυχημάτων.

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος του Τ.Κ Αγίου Ανδρέα κ.Τσαγγούρης στην κάμερα του Korakovouni Web Radio









Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.