Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

 Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που εδρεύει στο Άστρος, και συγκεκριμένα:


- Ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστής μηχανήματος έργου (εκσκαφέα – φορτωτή) (ομάδας Β΄ τάξης Δ΄) διάρκειας 6 μηνών.

- Ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστής μηχανήματος έργου (καλαθοφόρου) (ομάδας Γ΄ τάξης Γ΄) διάρκειας 6 μηνών.

- Δύο (2) άτομα ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) διάρκειας 6 μηνών.

- Εννέα (9) άτομα ΥΕ Εργατών καθαριότητας – συνοδοί απορριμματοφόρου διάρκειας 6 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Άστρος, Τ.Κ. 22001, υπόψιν κας Πουλημένου Ανθούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2755360122). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση με τα δικαιολογητικά εδώ.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.