Παύλος Μάμαλος, ο αθλητής που νίκησε τους πάντες

Επληκτική επίδοση και παγκόσμιο ρεκόρ έκανε ο Παύλος Μάμαλος στο Ντουμπάι (13/4) σηκώνοντας 240 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο Έλληνας αθλητής της άρσης βαρών σε πάγκο ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ στα 107 κιλά, έχοντας φτάσει στα 233.

Μάλιστα, την επίδοση που του χάρισε το χρυσό και το παγκόσμιο την είχε ξεπεράσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, πριν από τρεις μήνες, σηκώνοντας 245 κιλά!

από την απονομή στο Ντουμπάι
Είναι χρέος μας να προβάλουμε περισσότερο τέτοιους αθλητές, γιατί με το παράδειγμά τους μπορούν να εμπνεύσουν και να αλλάξουν τη ζωή ανθρώπων, που επειδή καθηλώθηκαν στα αναπηρικά καρότσια, φοβούνται ότι η ζωή τους τελειώνει... Τους αξίζει η στήριξη και ο σεβασμός!!!!Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.