Φωτογραφικό αρχείο • Κορακοβούνι

Ο φίλος του Korakovouni WebRadio, κ.Παναγιώτης Κόντος, μας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες από τους κατοίκους του Κορακοβουνίου σε διάφορες στιγμές τους.


Πρόκειται για επτά φωτογραφίες από τους Κορακοβουνίτες μιας άλλης εποχής, στην πλατεία του χωριού, σε εκδρομές, μετά τον εκκλησιασμό ή και στην εργασία τους.
(κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση)


Όποιος φίλος έχει παλιές φωτογραφίες και θέλει να τις μοιραστεί μαζί μας, μπορεί να μας τις στείλει μέσω e-mail στο korakovouniwr@gmail.com ή μέσα από το facebook στο προφίλ μας https://www.facebook.com/KorakovouniWebRadio

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

1 σχόλιο:

  1. Την προσοχή σας στην 3η φωτογραφία. Αν την μεγεθύνετε θα δείτε ότι λέει "Δωρήστε λάδι για να κτίσουμε την εκκλησία". Η εκκλησία του Κορακοβουνίου θεμελιώθει το 1957 και λειτούργησε το 1971 χάρη στους αγώνες των κατοίκων του χωριού. Μάθημα ζωής και τρόπου σκέψης για το σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.