Δήλωση του Ιωάννη Χονδρολέου για τις εκλογές

 Αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθύνω μέσα από την καρδιά μου,ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας ,που τίμησαν με την ψήφο τους, εμένα και τον συνδυασμό με Δήμαρχο τον κ.Παναγιώτη Μαντά καθώς και σε όσους επέλεξαν να μη μας στηρίξουν.

 Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι για να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα την λέξη ΜΑΖΊ. Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι να παλέψω όσο καλύτερα μπορώ για το μέλλον του τόπου μας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία

Ιωάννης Ηλία Χονδρολέος

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.