Σε τρεις κατηγορίες το φετινό Τρίαθλο στο Παράλιο Άστρος (photos & video)

 Με περίπου 60 συμετοχές ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες Τριάθλου TLP (Three Level Power) στο Παράλιο Αστρος.  
 Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε 3 κατηγορίες και συγκκριμένα: Στον αγώνα T.L.P. 25,75: κολύμβηση 900m, ποδηλασία 21000m και τρέξιμο 7000m. Στον αγώνα T.L.P. 51,5: κολύμβηση 1800m, ποδηλασία 42000m και τρέξιμο 7000m. Στον αγώνα CHALLENGE T.L.P. 112,9: κολύμβηση 1800m, ποδηλασία 83000m και τρέξιμο 21000m.
Οι αγώνες είχαν βέβαια και άρωμα… Κυνουρίας με τους αθλητές Μουντζούρη (T.L.P. 25,75), Ζαρόκωστα, Κουτρουμπή ( T.L.P. 51,5), Λεβέντη και Σακαλή (T.L.P. 51,5), να συμμετέχουν με τον Ζαρόκωστα από το Λεωνίδιο και τον Κουτρουμπή από το Ξηροπήγαδο να τερματίζουν 2ος και 3ος, αντίστοιχα, στο αγώνσιμά τους.
Το αγώνσιμα του Τριάθλου που όλοι αγαπήσαμε σαν Astroman εδώ και χρόνια, συνεχίζει να αγκαλιάζεται από την τοπική κοινωνία και ευχόμαστε από την επόμενη χρονιά να συνεχίσει ακόμα καλύτερα και με περισσότερες συμμετοχές, όπως όταν ξεκίνησε.
Στη διεξαγωγή της διοργάνωσης συμμετοχή είχε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, αρκετοί εθελοντές και το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Δείτε παρακάτω φωτοηγραφικό υλικό, βίντεο και δηλώσεις από τους Μουντζούρη, Ζαρίκωστα και Κουτρουμπή, κατά σειρά.
Αποτελέσματα και πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε αργότερα στην σελίδα των διοργανωτών ΕΔΩ

Βίντεο και φωτογραφίες στο astrosnews ΕΔΩ

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.