Header pic

Pic

Χωρίς αποτέλεσμα η 1η Γενική Συνέλευση του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου

 Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κορακοβουνίου.


 Ενώ συμπληρώθηκε η απαρτία που χρειαζόταν για να γίνει η συνέλευση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αφού έκαναν τον απολογισμό της διετίας 2012-2014 και κουβέντιασαν με τον λιγοστό κόσμο που πήγε στο κοινοτικό γραφείο γραφείο Κορακοβουνίου προκήρυξαν τις εκλογές όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου.  Μόνο τρία άτομα έθεσαν υποψηφιότητα για να στελεχώσουν το νέο Δ/Σ χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός. Έτσι πλέον δυσκολεύουν τα πραγματα για την λειτουργία του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου καθώς υπάρχει ο φόβος του <<λουκέτου>> του ιστορικού Συλλόγου Κορακοβουνίου.

 Ας ελπίσουμε να μην γίνει αυτό και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος του Κορακοβουνίου και να βρεθούν τα άτομα που θα συνεχίσουν την λειτουργία του Συλλόγου αλλά και της ομάδας του Κορακοβουνίου που σε μια δύσκολη χρονιά κατάφερε και ανέβηκε και πάλι στο Ά τοπικό.

Για το αν θα υπάρξει άλλη Γενική Συνέλευση θα ενημερωθείτε μέσα από το Korakovouni Web Radio

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.