Header pic

Pic

Διδάσκουν ήθος οι Ιάπωνες στην Βραζιλία

Η ομάδα των Ιαπώνων καθώς και οι φίλαθλοί τους διδάσκουν το αυτονόητο ήθος που όλοι θα' πρεπε να έχουμε όχι μόνο στα γήπεδα αλλά παντού. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία την Παρασκευή και προτού παίξουμε μαζί τους, καλό θα ήταν να τους μάθουμε λίγο.


Στην πρώτη φωτογραφία, υποκλίνονται στον κόσμο, μετά την ήττα τους από την Ακτή Ελεφαντοστού. Μια απλή υπόκλιση που φανερώνει εκτίμηση και σεβασμό στον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, οι φίλαθλοι της Ιαπωνίας μάζεψαν όλα τα σκουπίδια τους από τις κερκίδες. 


Δύο πράξεις άξιες μίμησης από όλους και ειδικότερα από εμάς. Εμάς τους Έλληνες, τους "καλύτερους" σε όλα και πάντα "μάγκες". Πριν το παιχνίδι με την Κολομβία, όλοι πανηγύριζαν, μετά την ήττα άρχισαν οι γκρίνιες, πόσο πρωτότυπο για τους Έλληνες. Ούτε ένα λεπτό υπομονή. Άρχισαν οι ειρωνείες και τα σχόλια για τους παίκτες, αφού που σχολίαζαν έχουν χρόνια στα γήπεδα σαν παίκτες και μετά μια καριέρα στους πάγκους. 

Αυτά τα λίγα από εμάς,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.