Header pic

Pic

Αλβανοί πίσω από σειρά κλοπών και διαρρήξεων στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δεκαεννέα (19) περιπτώσεις διαρρήξεων–κλοπών και απόπειρες σε οικίες, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος, στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας, Αργολίδας και Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τουλάχιστον τέσσερις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, τρεις άντρες ηλικίας 19, 30 και 42 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 20χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Ο 19χρονος και ο 30χρονος είναι ήδη έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες και από τα τέλη Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει:
· Οκτώ (8) διαρρήξεις-κλοπές και επτά (7) απόπειρες κλοπών στην Αρκαδία,
· δύο (2) απόπειρες κλοπών και μία (1) κλοπή οχήματος στην Αργολίδα και
· δύο (2) διαρρήξεις-κλοπές στην Μεσσηνία.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία αγγίζει τις -6.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

http://www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.