Τρισδιάστατη εικονική περιήγηση στο Κορακοβούνι μέσα από το Street view της google.

 Η διαδραστική υπηρεσία Street View, που εμπλουτίζει τους ψηφιακούς χάρτες της Google, είναι πλέον διαθέσιμη και στην χώρα μας, επιτρέποντας την τρισδιάστατη εικονική περιήγηση σε πόλεις, χωριά, δρόμους, και άλλα μέρη με εικόνες από κάμερες λήψης 360 μοιρών. Η Ελλάδα θα είναι η 56η χώρα στον κόσμο όπου θα διατεθεί η συγκεκριμένη διαδικτυακή υπηρεσία, στην οποία οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση μέσω του υπολογιστή τους, του τάμπλετ ή του κινητού τηλεφώνου τους, σε οποιοδήποτε μέρος  και να βρίσκονται.

Κάντε λοιπόν μια εικονική περιήγησή στους δρόμους του Κορακοβουνίου με ένα κλικ ΕΔΩ

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.