Ανοίγει τη Δευτέρα το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων – Τι αρμοδιότητες έχει

Στο κτίριο της φωτογραφίας, στο Άστρος, θα εγκατασταθεί από τη Δευτέρα 21/7 το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων του Δήμου. 

 Όπως είπε στο astrosnews ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ξεπεράστηκαν τα διαδικαστικά και το μόνο που απομένει είναι η στελέχωση του γραφείου με δύο εργαζόμενους της ΔΟΥ, ενώ το κτίριο επιλέχθηκε γιατί μισθώνεται ούτως ή άλλως από το Δήμου (που έχει αναλάβει τα λειτουργικά έξοδα) και στο παρελθόν έχει στεγάσει κι άλλες υπηρεσίες.

Αρμοδιότητες των ΓΕΦ δες ΕΔΩ

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.