8 Αυγούστου: Εκδήλωση στο Ορεινό Κορακοβούνι

  • στις Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2014 -
  • 0 σχόλια
Ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιεί στο Ορεινό Κορακοβούνι και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο του Αγίου Δημητρίου.


Ανακοίνωση Σ.Φ.Ο.Κ.:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΡΕΙΝΟΥ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/08/2014 ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΚΟΥΛΗ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.