Το πανηγύρι στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο Αρτίκαινας (Φώτο&Βίντεο)

  • στις Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014 -
  • 0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το πανηγύρι στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου στην Αρτίκαινα.


Το πανηγύρι οργάνωσε η εκκλησιαστική επιτροπή μαζί με μια ομάδα εθελοντών που εδώ και κάποια χρόνια αναβίωσαν το πανηγύρι. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς και ο πρόεδρος του Τ/Σ Κορακοβουνίου Αθανάσιος Λυτρίβης ο οποίος ξεκίνησε και τον χορό.
 Στις μουσικές επιλογές ήταν ο Dj Σώστης ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο με τον χορό να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.
  Όλος ο κόσμος διασκέδασε και έδωσε ραντεβού για του χρόνου και τους διοργανωτές να υπόσχονται ακόμα καλύτερα πράγματα.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.