Header pic

Pic

Η εκδήλωση του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου (φωτό)

Ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορακοβουνίου, πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει πραγματοποίησε μια ακόμα πολιτιστική εκδήλωση στο δημοτικό σχολείο Κορακοβουνίου. 


Η πολύ καλή οργάνωση, η όμορφη δομή του προγράμματος και οι εκλεκτοί μεζέδες χαρακτήρισαν την φετινή εκδήλωση. Το πρόγραμμα άνοιξε ο πρόεδρος του Α.Ε.Ε.Σ. κ.Ιωάννης Ξυδιάς με ένα μικρό λόγο και με τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι υπήρξαν αρωγοί στην εκδήλωση Το χορευτικό τμήμα των παίδων του Άγ. Ανδρέα - Πραστού συνέχισε με παραδοσιακούς χορούς και τη σκυτάλη πήρε το εφηβικό τμήμα, όπου συνέχισε το παραδοσιακό πρόγραμμα.

Τελευταίοι βγήκαν οι έφηβοι του χορευτικού του Κορακοβουνίου, όπου φέτος μας παρουσίασαν χορούς από την Κρήτη.

Με το τέλος παρουσίασης των χορών, ξεκίνησε λαϊκό παραδοσιακό γλέντι με τους Στ. Ξυδιά και Χρ. Κουρμπέλη στα μικρόφωνα, να ξεσηκώνουν τον καθένα. Η εκδήλωση κράτησε μέχρι το ξημέρωμα. 

Να ευχηθούμε, η ομάδα του KWR, και του χρόνου και πάντα δυνατοί.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:























































Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.