Header pic

Pic

Ισχυρός σεισμός, αισθητός στην Βόρεια Κυνουρία

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε στις 06.45 το πρωί της Παρασκευής στη...

...θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λακωνίας και Μήλου και συγκεκριμένα 58 χλμ. ανατολικά-βορειοανατολικά της Νεάπολης Βοιών Λακωνίας και 145 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Σε δηλώσεις της η διευθύντρια του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών Μαρία Σαχπάζη ανέφερε πως κατά πάσα πιθανότητα η δόνηση των 5,7 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός, αν και, όπως είπε, οι ερευνητές του Ινστιτούτου είναι ακόμη επιφυλακτικοί και παρακολουθούν τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας αλλά και σε όλη τη νότια Ελλάδα, από την Αττική μέχρι την Κρήτη και από την Καλαμάτα μέχρι την Ήπειρο.



ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.