Φωτιά και πάλι στην περιοχή του Μουστού

  • στις Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2014 -
  • 0 σχόλια
Τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2014 βρήκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία να παλεύει με τις φλόγες στην ευρύτερη περιοχή του Μουστού.Μνήμες της περσινής καταστροφής ξύπνησε η πυρκαϊά, αλλά ευτυχώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόρθωσε άμεσα να την σβήσει. (περίπου στις 1.15π.μ)

Σύμφωνα με το astrosnews.gr οι εστίες ήταν 2, η μία στην θέση Καζάρμπα (Καζάρμα ή Βιβάρι) και η άλλη στη θέση Χερονήσι, ενώ το kalimera-arkadia μας πληροφορεί πως η φωτιά ήταν σε καλαμιές στο Μουστό.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.