Header pic

Pic

Με επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου (Φώτο&Βίντεο)

Η συνήθεια που έγινε λατρεία συνεχίστηκε και φέτος στο Ορεινό Κορακοβούνι με την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Ορεινό Κορακοβούνι.


 Τα μέλη του Συλλόγου παρέα με φίλους του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει μια άψογη εκδήλωση και ο κόσμος κατέκλυσε από νωρίς τον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο κέντρο του χωριού ώστε να δώσει το παρόν να στηρίξει το Σύλλογο και να  διασκεδάσει με την Ορχήστρα που απαρτιζόταν από τους Γρηγόρη Παπαντώνη, Σπύρο Καρκούλη, Βαγγέλη Λιόντο, Τάκη Κουτούζο, Δημήτρη Διαμαντόγιαννη και την Βάλια Μπελίτσου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του Δ/Δ Κορακοβουνίου Λυτρίβης Αθανάσιος και ο πρόεδρος του Δ/Δ Βερβένων Καρκούλης Νίκος.

 Τον χορό άνοιξε ο πρόεδρος του χωρίου και συνεχίστηκε με όλον τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει μέχρι το πρωί όπου και ο ήλιος έκανε την εμφανισή του όπως άλλωστε συνηθίζεται.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες που επιμελήθηκε το Korakovouni Web Radio.


























Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.