Έτοιμη η ενημέρωση 8.0.2 για το iOS της Apple

  • στις Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014 -
  • 0 σχόλια
Προς χρήση διέθεσε η Apple την ενημέρωση iOS 8.0.2, δύο μέρες μετά την έκδοση της ελαττωματικής ενημέρωσης.

Το update έχει ως στόχο την επίλυση των προβλημάτων σύνδεσης των iPhone 6 και iPhone 6 Plus με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Η προηγούμενη έκδοση προκάλεσε προβλήματα στη σύνδεσή πολλών χρηστών με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και την αναγνώριση του δακτυλικού τους αποτυπώματος από τον ειδικό αισθητήρα που υπάρχει στις συσκευές.Για να κατεβάσετε το σωστό firmware απλά βρείτε το μοντέλο σας, όπως δείχνει η φωτογραφία παραπάνω. Τα υπόλοιπα, μέσα από το επίσημο σάιτ της apple

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.