Header pic

Pic

Ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο Αρκαδίας για το Κορακοβούνι με αντίπαλο τον Νικηταρά Δολιανών (φώτο)

Περιπετειώδη νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αρκαδίας πέτυχε ο Νικηταράς, επικρατώντας και μάλιστα με ανατροπή του Κορακοβουνίου στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, με σκορ 2-3. 


 Όμως το παιχνίδι ξεκίνησε… διαφορετικά. Το Κορακοβούνι μπηκε πιο δυνατά, άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Ανδ. Κουλεντιανό με ατομική προσπάθεια και παρότι μετά το 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι με τον Κουλεντιανό στο 45′ να πετύχουν το 2-0. 

 Στην επανάληψη οι παίκτες των Δολιανών βάλθηκαν να διαψεύσουν όσους βιάστηκαν να προδικάσουν το αποτέλεσμα. μείωσαν σουτ 60′ με κεφαλιά του Οδ. Μπουτσιάνη, και έχοντας τα ηνία του αγώνα, ισοφάρισαν με τον Χρ. Κοντογιαννόπουλο στο 73′. Η ολική ανατροπή, όμως, ήρθε στο 83’και πάλι με τον Χρ. Κοντογιαννόπουλο που διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν διάστημα που απέμενε να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Επόμενος αντίπαλος για το Νικηταρά το Λεωνίδιο, εκτός έδρας.
(Κείμενο από astrosnews)
Βίντεο με τα γκολ σε λίγο








Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.