Ιερά πανήγυρης Παμμέγιστων Ταξιαρχών Πραστου

  • στις Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2014 -
  • 0 σχόλια
«Στον Τρυγητή σιτάρι σπείρε και στο πανηγύρι σύρε»… λέει μία παροιμία!!!

Έτσι και εμείς ,όπως κάθε χρόνο άλλωστε, στις 5-6 Σεπτεμβρίου θα βρισκόμαστε στον Ιστορικό Πραστό για τον εορτασμό των Παμμέγιστων Ταξιαρχών.
Την παραμονή, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Περιφορά της Εικόνας στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών.
Η παράδοσή μας αναφέρει πως ο εορτασμός των Ταξιαρχών τελειώνει με την ανατολή του ηλίου την επόμενη μέρα….!! Αυτό θα συμβεί με το μεγάλο γλέντι που θα ακολουθήσει στην «Κάτω Πλατεία» και συγκεκριμένα στο μαγαζί του Γρηγορίου Χιώτη. Εκεί θα μας διασκεδάσουν φέτος οι Γιάννης Σιέττος και η Μαρίνα Παναγιωτοπούλου. Στο κλαρίνο ο Κώστας Αριστόπουλος, στα τύμπανα ο Κώστας Ζέκιος και στα πλήκτρα ο “μεγάλος” Άγγελος Αβράμης. Σας περιμένουμε όλους..

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί πρωινή λειτουργία στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών.

http://www.prastos.gr/

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.