Header pic

Pic

Κουνήθηκε για μία ακόμα φορά η Νότια Ελλάδα

Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητή λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα, αλλά και σε γειτονικές περιοχές.


Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός που σημειώθηκε στις 18:35 το απόγευμα της Παρασκευής είχε μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο, τρία χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον σεισμό, που έγινε αισθητός στην Πάτρα, την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται 14 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.