Παράταση μέχρι τις 14/11 για την ολοκλήρωση του δρόμου Αστρους – Τρίπολη στο σημείο « Κουμπίλα –Λουλούδι»

Παράταση προθεσμίας δόθηκε για την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της περιφέρειας Πελοποννήσου « Κουμπίλα –Λουλούδι» καθώς ο εργολάβος ζήτησε παράταση για την ολοκλήρωση του έργου την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία καθώς δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση του τεχνικού αντικειμένου της εργολαβίας, εντός του προβλεπόμενου συμβατικού χρόνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις το έργο είχε προθεσμία περαίωσης μέχρι την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, όπου και ο δρόμος θα ολοκληρώνονταν, διευκολύνοντας έτσι τους οδηγούς οι οποίοι κατευθύνονταν από την Τρίπολη προς την Κυνουρία.

Να επισημάνουμε ότι δεν προκαλείται οικονομική επιβάρυνση στο έργο λόγω ενδεχόμενης δαπάνης αναθεώρησης, καθόσον η αιτούμενη παράταση της προθεσμίας περιορίζεται εντός του τρέχοντος αναθεωρητικού τριμήνου 2014.

Η παράταση της συνολικής προθεσμίας, είναι για 37 ημερολογιακές ημέρες δηλαδή μέχρι την 14 Νοεμβρίου 2014.

arcadiaportal.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.