Header pic

Pic

Παράταση μέχρι τις 14/11 για την ολοκλήρωση του δρόμου Αστρους – Τρίπολη στο σημείο « Κουμπίλα –Λουλούδι»

Παράταση προθεσμίας δόθηκε για την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της περιφέρειας Πελοποννήσου « Κουμπίλα –Λουλούδι» καθώς ο εργολάβος ζήτησε παράταση για την ολοκλήρωση του έργου την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία καθώς δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση του τεχνικού αντικειμένου της εργολαβίας, εντός του προβλεπόμενου συμβατικού χρόνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις το έργο είχε προθεσμία περαίωσης μέχρι την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, όπου και ο δρόμος θα ολοκληρώνονταν, διευκολύνοντας έτσι τους οδηγούς οι οποίοι κατευθύνονταν από την Τρίπολη προς την Κυνουρία.

Να επισημάνουμε ότι δεν προκαλείται οικονομική επιβάρυνση στο έργο λόγω ενδεχόμενης δαπάνης αναθεώρησης, καθόσον η αιτούμενη παράταση της προθεσμίας περιορίζεται εντός του τρέχοντος αναθεωρητικού τριμήνου 2014.

Η παράταση της συνολικής προθεσμίας, είναι για 37 ημερολογιακές ημέρες δηλαδή μέχρι την 14 Νοεμβρίου 2014.

arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.