Ήττα για το Κορακοβούνι στο πρωτάθλημα παίδων

  • στις Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014 -
  • 0 σχόλια
Η παιδική ομάδα του Κορακοβουνίου δε τα κατάφερε απέναντι στο Λεωνίδιο και έχασε με σκορ 2 - 6. Η ομάδα μας αποτελείται από πολλά μικρά σε ηλικία, αλλά όχι σε ταλέντο παιδιά...


... τα οποία προσπάθησαν και έδωσαν το καλύτερο. Η νίκη δεν είναι το σημαντικό, αλλά η συμμετοχή και η υγεία που αποπνέει ο αθλητισμός. Μπράβο στα παιδιά μας που προσπαθούν για το καλύτερο, ελπίζουμε να ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, γιατί στο τέλος αυτό που μένει είναι η διασκέδαση.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.