Header pic

Pic

Ισοπαλία το Κορακοβούνι με τον Απόλλωνα στον Τυρό.(Φώτο&Βίντεο)

 Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα Τυρού και στο Κορακοβούνι σε ένα ματς όπου οι 2 ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.



 Η ομάδα του Κορακοβουνίου προηγήθηκε στο 20' ύστερα από όμορφο συνδυασμό του Ανδρέα Ρουμπή και του Ανδρέα Κουλεντιανού με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0-1. Η ομάδα του Απόλλωνα ισοφάρισε στο 31' με τον Κατσικαδα για να προηγηθεί και πάλι το Κορακοβούνι με τον Ανδρέα Ρουμπή ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το σκορ 1-2 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

 Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 63΄ με τον Ν.Παρασκευά. Στην συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες για το γκολ της νίκης με το τελικό αποτέλεσμα όμως να παραμένει το 2-2

 Δείτε παρακάτω το γκολ με πέναλτι του Ρουμπή και φωτογραφίες από τον αγώνα και αναλυτικά τα γκολ και οι φάσεις στην εκπομπή "Στα γήπεδα της Αρκαδίας"




























Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.