Header pic

Pic

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την εφαρμογή του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 29-10-2014 και ώρα 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με θέμα την εφαρμογή του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, από το Δήμο μας.

Υψηλόβαθμο κλιμάκιο από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας θα παραβρεθεί όπου θα δώσει τις κατευθύνσεις, τις στοχεύσεις και τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος.
Θα ενημερωθούν οι πολίτες για το πρόγραμμα αυτό και ποιοι μπορούν να ενταχθούν.

Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι Φορείς που εμπλέκονται, όλοι οι φορείς που μπορούν να αξιοποιήσουν την πληροφόρηση αυτή, ώστε να φτάσουμε πιο γρήγορα στον άμεσα ενδιαφερόμενο, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που μπορούν να μεταδώσουν την είδηση ώστε να βοηθηθούν κάποιοι συνάνθρωποι μας.


ΠΗΓΗ: http://www.argonafplia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.