Κλειστό έως την Παρασκευή ένα μέρος της σήραγγας Αρτεμισίου

  • στις Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2014 -
  • 0 σχόλια
Σε εξέλιξη βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου -Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον ένα κλάδο της σήραγγας Αρτεμισίου, αυτόν με κατεύθυνση την Τρίπολη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Τρίπολη - Καλαμάτα, θα γίνεται από τον δεύτερο κλάδο της σήραγγας Αρτεμισίου σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Επιπλέον, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων από τη σήραγγα, για όλο το χρονικό διάστημα των έργων, τις ώρες από 09:00 έως 20:00.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.