Η απόλυτη τεχνολογική ανακάλυψη που θα καταργήσει όλα τα tablet (βίντεο)

  • στις Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2014 -
  • 0 σχόλια
Η συσκευή που θα αφανίσει τα δημοφιλή τάμπλετ είναι εδώ! Δεν έχει καλώδια, δεν κολλάει, δεν χρειάζεται μπαταρίες, έχει μικρό μέγεθος, μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών, ενώ συνοδεύεται και από handsfree.

Πρόκειται για το ΒΟΟΚ, ένα σύστημα «βιο-οπτικής οργάνωσης της γνώσης», μια «επαναστατική τεχνολογική ανακάλυψη».

Με την άκρως εντυπωσιακή αυτή ανάλυση, ο παρουσιαστής του παρακάτω βίντεο μιλά για τη συσκευή «που θα μεταμορφώσει την ιδέα μας για τον κόσμο», ωστόσο, ουσιαστικά, περιγράφει με τον πλέον ευρηματικό τρόπο το έντυπο βιβλίο, ως πρωτοποριακό προϊόν της τεχνολογικής εποχής.

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί σε γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα ισπανικά αλλά και με υπότιτλους στα αγγλικά, στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες, αποτελεί μια παρωδία των εκατοντάδων διαφημίσεων για κινητά τηλέφωνα και «έξυπνες», που μας έχουν κατακλύσει, αλλά βασικός του στόχος είναι μας δείξει ότι το βιβλίο δεν χάνει ποτέ την ανταγωνιστικότητα και τη μοναδικότητά του στη μοντέρνα εποχή που ζούμε.

 

ΠΗΓΗ: yahoo.com

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.