Επιτέλους!!! «Πράσινο» το γήπεδο του Κορακοβουνίου-Εγκρίθηκαν μελέτες για έργα 1.740.000 ευρώ

  • στις Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014 -
  • 1 σχόλια
Από  http://astrosnews.gr/
Την έγκριση 4 μελετών και την υποβολή φακέλου για την εκτέλεση των έργων ψήφισε στη χθεσινή συνεδρίαση το ΔΣ.

 Πρόκειται για τη βελτίωση της αγροτικής οδού Καραμέρου – Χερονήσι (500.000), την ασφαλτόστρωση στις θέσεις Τσιόροβος και Αγία Παρασκευή Δολιανών (871.000) και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Κορακοβουνίου.

  Για το τελευταίο ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς είπε πως η προσπάθεια για να μπει πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο του Κοροακοβουνίου είχε ξεκινήσει το 2011, αλλά λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, φθάσαμε σήμερα να ανασυντάσσεται η μελέτη και να υποβάλλεται φάκελος για χρηματοδότηση του έργου (προϋπολογισμού 369.000) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.