Ισοπαλία για το Κορακοβούνι με τον Ορχομενό Λεβιδίου

  • στις Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2014 -
  • 0 σχόλια

 Ισόπαλος έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Κορακοβουνίου και στον Ορχομενό Λεβιδίου.Με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για το γκολ αλλά καμία να μην μπορεί να το πετύχει. Η ομάδα του Κορακοβουνίου προσπάθησε στο Α ημίχρονο έχασε ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λεβιδίου προσπάθησε να βάλει το γκολ αλλά βρήκε απέναντί της ένα καλό τερματοφύλακα όπου σε 2 περιπτώσεις έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Η γηπεδούχοι προσπάθησαν έκαναν φάσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Στον πρώτο του αγώνα ύστερα από την επιστροφή του μετά από 3 χρόνια ο Γιώργος Κουρμπέλης πέρασε αλλαγή αλλά στο 70' λεπτό τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ας ελπίσουμε ο τραυματισμός του να μην αποδειχτεί σοβαρός.

Σημερινά αποτελέσματα υπολοίπων αγώνων:

Νικηταράς Δολιανών-Τεγέα 1-7

Φαλαισία-Παγγορτυνιακός 5-0

Απόλλων Τυρού-Λεωνίδιο 1-2 
 
 
Σε λίγο βίντεο με φάσεις, δηλώσεις και περισσότερες φωτογραφίες.


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.