Header pic

Pic

Πρώτο τοπικό ντέρμπυ για το Κορακοβούνι απέναντι στις Βρασιές

Την ομάδα των Βρασιών θα αντιμετωπίσει το Κορακοβούνι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα παίζοντας σαν γηπεδούχος. Ο αγώνας θα...



... ξεκινήσει στις 3.00μμ και διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Γιαννόπουλος, Κύριος και Μουλόπουλος. 

Οι ομάδες των δύο χωριών έχουν μια μέτρια πορεία μέχρι τώρα, συγκεκριμένα, το Κορακοβούνι βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς, έπειτα από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγίου Ανδρέα (Βρασιές) βρίσκεται στην 8η θέση του πίνακα με 4 βαθμούς έχοντας έως τώρα ως συγκομιδή μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. 

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και η προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, ένας δύσκολος αγώνας κάθε αγωνιστική.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας να μας στηρίξουν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, δίνοντας δύναμη στους παίκτες μας, πάντα σε κόσμια πλαίσια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.