Header pic

Pic

Ήττα για το Κορακοβούνι στο ντέρμπι με τις Βρασιές (φώτο&βίντεο)

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου στο τοπικό ντέρμπι από την ομάδα του Αγίου Ανδρέα τις Βρασιές.



 Καλύτερη η ομάδα του Αγίου Ανδρέα στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις, διαμαρτύρεται για γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ γενικά ελέγχαν το ρυθμό ενώ το Κορακοβούνι απειλούσε με αντεπιθέσεις χωρίς κάτι αξιόλογο.

Στην αρχή του Β μέρους, στο 51’, ο Π. Τσαγγούρης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αγίου Ανδρέα,. Το Κορακοβούνι πίεσε για την ισοφάριση, έκανε το 1-1 με τον Ν. Κουλεντιανό στο 70’ και έχασε καποιες ευκαιρίες για γκολ με τους Ανδ. Κουλεντιανό και Ρεντούλη. ενώ διαμαρτύρεται για την ακύρωση ενός γκολ ως αφσάιντ.

 Όμως το γκολ ήρθε για τις Βρασιές, πάλι με τον Π. Τσαγγούρη, όταν στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
 Έτσι η ομάδα του Κορακοβουνίου παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα του Νικηταρά Δολιανών.
 

                                     

1 σχόλιο:

  1. Από την τυπικά γηπεδούχο ομάδα με πόνεσαν τα μάτια μου. Μεγάλα κενά στις γραμμές, χωρίς σύστημα και πάθος. Οι παλαίμαχοι Ανδρέας Ρ και Ανδρέας Κ επαιζαν κάτι αλλά κάποια στιγμή θα σκάσουν. Ωραίος τερματοφύλακας αν και δεν του φαίνεται από το μπόι ότι είναι καλός. Χαραμίζεται.
    Μου φαίνεται ότι βρήκαμε την πρώτη ομάδα που θα πάει για μπλούμ...
    Και ποτέ δεν πέφτω έξω από τις προβλέψεις μου... Pirlo21

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.