Ίδρυμα Θ.Γ.Ράμμου: Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την συλλογή ελαιοκάρπου

  • στις Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014 -
  • 0 σχόλια


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΗΣ  ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 
                     
Το ίδρυμα :  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΜΜΟΥ, ΙΑΤΡΟΥ ΕΚ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την:  «Συλλογή της παραγωγής ελαιόκαρπου του ιδρύματος για την ελαιοκομική περίοδο 2014».

ΑΡΘΡΟ 1
1. Η ανάθεση  της θα γίνει από το Δ.Σ. του ιδρύματος με βάση αποκλειστικά την μεγαλύτερη προσφορά.

ΑΡΘΡΟ 2
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:
Φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι Έλληνες πολίτες.  

ΑΡΘΡΟ 3
Το συμφωνητικό, που θα υπογραφεί θα ισχύσει αποκλειστικά για την ελαιοκομική περίοδο 2014.
ΑΡΘΡΟ 4
Περίληψη της προκήρυξης του διαγωνισμού θα  αναρτηθεί στα καφενεία της  Τ.Κ   Κορακοβουνίου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (astrosnews, Korakovouni Web Radio) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.                             

    ΑΡΘΡΟ 5
Οι προσφορές θα υποβληθούν, με ποινή αποκλεισμού, σε κλειστό φάκελο ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτα γραμμένο εξωτερικά το όνομα και την υπογραφή του προσφέροντα. Οι προσφορές θα υποβληθούν αυτοπροσώπως στον κ. Ιωάννη Λεβέντη.
Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ιδρύματος που θα γίνει την Κυριακή  30-11-2014 και ώρα 17:30 στην οικία του μέλους του Δ.Σ. Ευάγγελου Πετρόπουλου στο τ.κ. Κορακοβουνίου
Προσφορές που υποβάλλονται μετά την έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης δεν αποσφραγίζονται αλλά παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους, ως εκπρόθεσμες.

    ΑΡΘΡΟ 6
Ως τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των 1.300,00 €
Οικονομικές προσφορές κάτω του παραπάνω ποσού αποκλείονται εξ΄ αρχής.
                            
ΑΡΘΡΟ 7
Ο προσφέρων θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της προκήρυξης και τις διατάξεις της παρούσης απόφασης.

ΑΡΘΡΟ 8
Στην περίπτωση, που οι πρώτες οικονομικές προσφορές είναι ισόποσες θα κατατεθούν νέες την επόμενη εργάσιμη μέρα και θα επαναληφθεί η διαδικασία μεταξύ τους, ώστε να υπάρξει πλειοδότης.  

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
 Βρέττας ΠαναγιώτηςΠληροφορίες:

Βρέττας Παναγιώτης, Κιν: 6977076804 
Λυτρίβης Ιωάννης,  Κιν: 6932080140
Λεβέντης Ιωάννης,  Κιν: 6974932279


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.