Header pic

Pic

Ίδρυμα Θ.Γ.Ράμμου: Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την συλλογή ελαιοκάρπου



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΗΣ  ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 
                     
Το ίδρυμα :  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΜΜΟΥ, ΙΑΤΡΟΥ ΕΚ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΥΤΟΥ 



ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την:  «Συλλογή της παραγωγής ελαιόκαρπου του ιδρύματος για την ελαιοκομική περίοδο 2014».

ΑΡΘΡΟ 1
1. Η ανάθεση  της θα γίνει από το Δ.Σ. του ιδρύματος με βάση αποκλειστικά την μεγαλύτερη προσφορά.

ΑΡΘΡΟ 2
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:
Φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι Έλληνες πολίτες.  

ΑΡΘΡΟ 3
Το συμφωνητικό, που θα υπογραφεί θα ισχύσει αποκλειστικά για την ελαιοκομική περίοδο 2014.
ΑΡΘΡΟ 4
Περίληψη της προκήρυξης του διαγωνισμού θα  αναρτηθεί στα καφενεία της  Τ.Κ   Κορακοβουνίου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (astrosnews, Korakovouni Web Radio) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.                             

    ΑΡΘΡΟ 5
Οι προσφορές θα υποβληθούν, με ποινή αποκλεισμού, σε κλειστό φάκελο ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτα γραμμένο εξωτερικά το όνομα και την υπογραφή του προσφέροντα. Οι προσφορές θα υποβληθούν αυτοπροσώπως στον κ. Ιωάννη Λεβέντη.
Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ιδρύματος που θα γίνει την Κυριακή  30-11-2014 και ώρα 17:30 στην οικία του μέλους του Δ.Σ. Ευάγγελου Πετρόπουλου στο τ.κ. Κορακοβουνίου
Προσφορές που υποβάλλονται μετά την έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης δεν αποσφραγίζονται αλλά παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους, ως εκπρόθεσμες.

    ΑΡΘΡΟ 6
Ως τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των 1.300,00 €
Οικονομικές προσφορές κάτω του παραπάνω ποσού αποκλείονται εξ΄ αρχής.
                            
ΑΡΘΡΟ 7
Ο προσφέρων θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της προκήρυξης και τις διατάξεις της παρούσης απόφασης.

ΑΡΘΡΟ 8
Στην περίπτωση, που οι πρώτες οικονομικές προσφορές είναι ισόποσες θα κατατεθούν νέες την επόμενη εργάσιμη μέρα και θα επαναληφθεί η διαδικασία μεταξύ τους, ώστε να υπάρξει πλειοδότης.  

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
 Βρέττας Παναγιώτης



Πληροφορίες:

Βρέττας Παναγιώτης, Κιν: 6977076804 
Λυτρίβης Ιωάννης,  Κιν: 6932080140
Λεβέντης Ιωάννης,  Κιν: 6974932279

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.