Header pic

Pic

Απορρίματα παντού, ακόμα και ανθρώπων

Τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν να αρχίσω να γράφω για τα κακώς κείμενα της πατρίδας μου. Ζω στην Αθήνα, εκεί που όλα γίνονται μέγιστα γιατί, πως να το κάνουμε είμαστε 5.000.000 άτομα, μαζεμένα, στενεμένα σε μια πεδιάδα.



Γυρίζω με ένα ποδήλατο την πόλη, όχι από άποψη αλλά από έλλειψη πόρων, αυτό μπορώ να έχω αυτό χρησιμοποιώ. Η πρώτη αλήθεια, οι οδηγοί των αυτοκινήτων με προσέχουν περισσότερο και από τον εαυτό σου, ω ναι είναι αλήθεια. 

Αυτοί που δε με προσέχουν είναι οι φιλόζωοι-μισάνθρωποι, οι ευαίσθητοι με τα ζώα τους που αφοδεύουν παντού, σε πεζοδρόμια, πεζούλια δέντρων, κάτω από παγκάκια, παντού. Αν και γυρίζω με ποδήλατο, προσεύχομαι να βρέξει, να καθαρίσει αυτή η πόλη.

ΗΜΑΡΤΟΝ φωνάζουν όλοι τους από μέσα τους, απλά ήμαρτον. Το να είσαι φιλόζωος δε σημαίνει πως είσαι και μισάνθρωπος, αλλά η χαζεμένη κουλτούρα στον άθλιο εγκέφαλό σου αυτό κάνει. Το ζώο δεν φταίει προφανώς σε τίποτα, άλλωστε δε ξέρει δεν έχει συνείδηση, αλλά εσύ που θεωρείς πως έχεις τι κάνεις;

Τους έκανα την μούρη κρέας... και καλά! Γομάρια μια ζωή, γαϊδούρια τώρα

Δεύτερο θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Είναι η βία σε πανεπιστημιακά ιδρύματα. Έρχονται οι αστυνομικοί και τους ανοιγουμε το κεφάλι, έρχονται οι αναρχικοί και τους ανοίγουμε το κεφάλι... πόλεμος. ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΙΩΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ;

Απέναντι σου είναι ο γιος της κυρα-Ειρήνης, αυτής που σας τηγάνισε να φάτε πατάτες πριν 20 χρόνια, αυτής που κοιμήθηκες με τον Γιώργο, Σταύρο, Γιάννη παρέα, τον φίλο σου. Θέλεις να της επιστρέψεις ένα κουφάρι πίσω, ποιον τον φίλο σου, αυτόν που κάνατε βουτιές μαζί, που φάγατε μαζί, που αγκάλιασες για να του δείξεις την αθώα αγάπη σου, την φιλική;

ΞΥΠΝΑ

Κάποτε έγραψα "Που βρέθηκε αδερφός να σκοτώνει αδερφό" και ένας πολύ καλός φίλος μου με ρώτησε παγωμένος που το βρήκες. Που να το βρω, κοίτα αδερφέ γύρω σου, μια ζωή στη θάλασσα, απλά κοίτα,  επιπλέουν οι φελλοί και τα σκατά!


για το KWR,
MiC 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.