Ιστορικά βίντεο του Korakovouni WebRadio

To Korakovouni WebRadio δημιουργεί βίντεο με σεβασμό στην ιστορία και στις μεγάλες μάχες και αγώνες του έθνους. Βίντεο βασισμένα σε ιστορικά γεγονότα, χωρίς να αλλοιώνει την προβολή τους υπέρ τρίτων, χωρίς την πιο μικρή μεροληψία για να εφράνει καρδιές.
Υπάρχουν πολλοί αφανείς ήρωες, αλλά εμείς επιλέξαμε να παρουσιάσουμε αυτούς που δε το έβαλαν κάτω, αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για κάτι καλύτερο, γι αυτό τον ξερότοπο που τον κατοικούν, πέτρες, σφεντάμια και βράχοι, για τον τόπο που η ιστορία γίνεται ποτάμι και ποτίζει ακόμα και την πέτρα, την κάνει να ανθίζει...

1940


18211974
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.