Header pic

Pic

Το KWR σας προτείνει... το Frame cafe, Άγιος Ανδρέας

Εδώ και μερικά χρόνια στο χωριό του Αγίου Ανδρέα, υπάρχει ένα καφέ που έχει αλλάξει τα στάνταρντ της διασκέδασης και του καφέ, αυτό λέγεται Frame cafe.


Με θέα τον Αργολικό κόλπο , στα αριστερά το Παράλιο Άστρος και στο βάθος το Ναύπλιο, σε στιγμές που χάνεται το βλέμμα σας και ταξιδεύει πάνω στα νερά του κόλπου, με αρώματα καφέ που θα ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο, το Frame cafe σας προσφέρει απλόχερα όλα αυτά. Το χαμόγελο από τον Στράτο θα σας γεμίσει κάθε απαισιόδοξη μέρα.

Το βραδάκι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στην πιο διάσημη βεράντα της Βόρειας Κυνουρίας. Το KWR σας προτείνει ανεπιφύλακτα το Frame cafe, Άγιος Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.